„Atsiliepiame į rinkoje juntamą verslo centrų poreikį patogioje vietoje. Orientuojamės į paslaugų kompanijas ir IT operacijų centrus, kuriems jau 2017-ųjų pradžioje pasiūlysime 13,6 tūkst. kvadratinių metrų biurų ploto“, - pranešime sakė „Realco“ pardavimų direktorius Marijonas Chmieliauskas.

Septynių aukštų pastate bus siūloma išsinuomoti biurą nuo 300 kv. metrų. Vieno „Pentagon“ aukšto plotas sudarys apie 1900 kv. metrų. Planuojama, kad 1 kv. metro nuomos kaina sieks apie 13 eurų.

Anot M. Chmieliausko, penkiakampė pastato forma tarnaus ne tik grožiui, bet ir įkūnys penkis pagrindinius „Pentagon“ privalumus. Verslo centras bus ekonomiškas, tvarus, patogus, modernus ir kokybiškas.

„A“ energetinė pastato klasė ir moderniausi inžinerinių sistemų sprendimai leis taupyti energetinius išteklius – iki keturių kartų sumažinti pastato šildymo sąnaudas.

Pasak pranešimo, nuomininkų automobiliams numatytos uždaros saugomos aikštelės, dviračiams – saugyklos. Atskira erdvė suprojektuota elektromobilių stovėjimui ir įkrovimui. Vidiniame verslo centro kieme bus įrengta žalioji poilsio zona.

„Pentagon“ įsikurs prie pagrindinių Vilniaus susisiekimo arterijų – Kalvarijų, Ozo ir Geležinio Vilko gatvių, todėl bus lengvai pasiekiamas darbuotojams ir įmonių klientams. Šalia teikiamos įvairios paslaugos: „Ozo“ prekybos centras, „Siemens“ arena ir „Vichy“ vandens parkas.

„Realco“ yra įgyvendinusi trijų verslo centrų projektus. Bendras „Alfa“, „Beta“ ir „Gama“ centrų plotas sudaro 42,3 tūkst. kv. metrų. Čia įsikūrusios tokios kompanijos kaip „SEB bankas“, banko „Barclays“ technologijų centras, „Western Union Processing Lithuania“, „CSC Baltic“, „Hewlett-Packard“, „Sweco Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)