Angliško tipo dviejų aukštų butų kvartalas su asmeniniais kiemeliais įsikurs 1,99 ha plote. NT vystytojas „Concept Lofts“ į šį projektą ketina investuoti daugiau nei 6 mln. eurų.

Mažaaukštės statybos projekte numatyti 25 pastatai, kuriuose suprojektuoti 139 butai. Gyvenvietėje pirmojo etapo metu 4-7 butų pastatuose bus įrengtas 71 dviaukštis butas.

„Naujosios Anglijos“ projektas įgyvendinamas patogioje miesto vietoje – netoli Pilaitės, šalia vakarinio aplinkkelio, iš gyvenvietės miesto centras ir senamiestis pasiekiami per 10-15 min.

Projekto pardavimų vadovės Ilmos Stasiulytės teigimu, šis projektas unikalus ne tik britiškus town house namus primenančia architektūra, bet ir išskirtiniais savo privalumais.

„Tai tarsi daugiabutis „išsibarstęs ant žemės“, kurio gyventojai jausis lyg gyventų nuosavame name. Kiekvienas būstas turės kiemelį su terasa ir privatumą užtikrinantį atskirą įėjimą. Be to, gyventojų patogumui, kiekvienas būstas turės po nuosavą automobilio parkavimo vietą“, – teigia I. Stasiulytė.

Pasak vieno iš projekto autorių, architekto Sigito Kastecko, kiekviename 56 kv. m bute bus 3 funkcionaliai suplanuoti kambariai.

„Pirmame aukšte įrengėme svetainę ir virtuvės zoną su valgomuoju, prieškambarį ir sanitarinį mazgą. Šį aukštą projektavome taip, kad gyventojai patirtų komfortišką erdvės pojūtį. Antrame aukšte bus įrengti du jaukūs miegamieji bei vonios kambarys“, – pasakoja S. Kasteckas.

Žadama, kad ypatingas dėmesys skirtas gyvenvietės bendrosioms erdvėms, kuriose bus įrengtas angliško tipo parkelis su poilsio zonomis ir vaikų žaidimų aikštelėmis. Pranešime nenurodoma, kiek kainuos naujieji būstai.

B energetinės klasės dviaukščių namų pirmojo etapo statybos darbai pradėti rugpjūčio pabaigoje, o duris naujieji būstai gyventojams atvers 2017 m. vasarą.

„Concept Lofts“ taip pat yra įgyvendinusi „Mini Lofts“, „BelMonto Loftai“, „Radio Lofts“ projektus. Projekto pardavimus ir rinkodarą valdys UAB „Novalex“, prisidėjusi prie išvardintų loftų bei tokių NT projektų kaip „Subačiaus 19“, „Neries apartamentai“ bei „Turniškių dominija“ vystymo.

Statybos valdymą atlieka UAB „Jungtiniai projektai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)