Prekybos parkas „Una“ yra įsikūręs Vilniuje adresu Dangeručio g. 1. Lokacija pasižymi didesniu gyventojų tankiu bei sparčiu augimu. Taip pat šioje miesto dalyje susidaro intensyvus vykstančiųjų srautas Molėtų arba Utenos kryptimis.

„Vystytojo patirtis versle bei komandos kompetencija mums buvo žinoma ir nekėlė abejonių. Taip pat aplinkui augantys gyvenamieji rajonai ir didelis automobilių srautas rodė, kad šioje Vilniaus miesto dalyje yra poreikis panašaus tipo projektui. Lokacijos patrauklumą ir paklausumą patvirtinimo pritraukti didieji mažmeninės rinkos žaidėjai – tai gerai žinomi prekių ženklai Lietuvoje „Rimi“ ir „Senukai“, – sako „Bigbank“ verslo paskolų projektų vadovas Lukas Akucevičius.

Prekybos parke, priešingai nei prekybos centre, dominuoja didesnių plotų autonomiškos parduotuvės, turinčios atskirus įėjimus iš lauko. Teigiama, kad tokia parduotuvių koncepcija ir išplanavimas, leidžia klientams patogiai pasistatyti transporto priemonę šalia kiekvienos iš jų ir apsipirkti. Prekybos parko „Una“ teritorijoje yra gerokai virš 400 parkavimo vietų bei kelios dešimtys elektromobilių įkrovimo stotelių.

Svarbus prekybos parko išskirtinumas – A++ klasės energinio naudingumo sertifikatas. Pastarąjį Lietuvoje turi tik kelios dešimtys įvairios paskirties pastatų. Tvarių ir gamtą tausojančių sprendimų įgyvendinta ir daugiau: persodinti seni prekybos parko sklype iki statybų augę medžiai, tankiai apželdinta aplinka, įrengta saulės elektrinė ant stogo ir kt.

Daugiau nei 16.000 kv.m. ploto prekybos parke „Una“ iš viso įsikūrė 25 parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos. Pagrindiniai ir didžiausi jų: prekybos centras „Rimi Hypermarket“, statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Senukai“, „Eurovaistinė“, drabužių ir prekių namams prekės ženklas „Pepco“, avalynės ir galanterijos parduotuvė „Deichmann“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją