Naujame pašto skyriuje yra 4 aptarnavimo langeliai, suprojektuota laukimo salė, siuntų pakavimo ir savitarnos erdvės, įrengtos kondicionavimo bei eilių reguliavimo sistemos, skyrius pritaikytas žmonėms su negalia, taip pat tėveliams su vežimėliais.

Taip pat šiame skyriuje įkurtas ir siuntų centras, į kurį perkelti laiškininkai ir skirstytojai iš 3 pašto skyrių, aptarnaujančių centrinę Vilniaus miesto dalį. Naujame skyriuje darbuotojams įrengtos darbo ir poilsio erdvės: specialūs laiškininkų baldai, siuntų skirstymo baldai, virtuvėlė, persirengimo kabinos.

Investicijos į naują skyrių bei siuntų centrą bendrai siekia daugiau nei 180 tūkst. Eur.

Tai bus 41 pagal naują koncepciją atnaujintas Lietuvos pašto skyrius. Šiais metais Vilniaus mieste planuojama atnaujinti ir daugiau skyrių.

Delfi primena, kad 5,4 tūkst. kv. metrų ploto pastatas Gedimino prospekte, kur anksčiau buvo įsikūręs šis skyrius, buvo parduodamas už daugiau nei 10 mln. eurų pradinę kainą. Aukcione dalyvavo keturi dalyviai. Skelbta, 2019 metų gruodį aukcioną laimėjo už pastatą 11,22 mln. eurų kainą pasiūlęs fondas „Lords LB Baltic Fund IV“.

Lėšas, gautas iš jo pardavimo, Lietuvos paštas planuoja skirti 10,2 mln. eurų vertės siuntų skirstymo centro Vilniuje statybai ir paštų modernizavimui.

Fondui „Lords LB Baltic Fund IV“ taip pat priklauso 2018 metais už beveik 23,9 mln. eurų įsigyta valstybės elektros ir dujų įmonių grupės „Ignitis grupė“ centrinė būstinė sostinėje, biurų pastatas „k29“, viešbutis „Comfort Hotel LT“, prekybos centras „G9“ ir biurų pastatas „EU House“ Taline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)