„McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski sako, kad renovacijos projektas buvo įgyvendintas greitai ir sėkmingai, o pokyčiai – akivaizdūs.

„Mūsų legendinio restorano interjeras visiškai pasikeitė – nuo sėdėjimo vietų iki apšvietimo“, – teigia V. Janevski.

Atnaujintame restorane veiks ir atnaujinta „McCafé“. Kaip rašoma pranešime, dizaino koncepcija „Ray“ iki šiol nebuvo įgyvendinta nei vienoje Baltijos šalyje, be to, tai vienas unikaliausių dizainų Europoje subtilus apšvietimas, ąžuolo ir betono dizaino detalės.

Pranešime vardijamos ir technologinės naujovės. Pavyzdžiui, per savitarnos kioskus užsakymą pateikę lankytojai gali pasirinkti savo užsakymą gauti prie staliuko, o inovatyvūs technologiniai sprendimai leidžia darbuotojams per kelias sekundes identifikuoti, kuriam staliukui užsakymas priklauso.

Pasak V. Janevski, restorano pokyčiai puikiai atspindi Vilniaus, augančio ir dinamiškai besikeičiančio miesto, dvasią.

„Šioje vietoje „McDonald’s“ restoranas veikia jau 24 metus ir tapo simboline vieta, kur nuolat aktyviai verda gyvenimas, kur susitinka įvairūs miesto gyventojai ir svečiai: studentai, paaugliai, turistai, verslininkai ir šeimos“, – teigia „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Lietuvoje per paskutinius 3 metus buvo atidaryti 4 nauji restoranai. Tinklo restoranai taip pat veikia Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)