Naujuoju viešbučio valdytoju pasirinkta „Apex Alliance Hotel Management“ – nepriklausoma viešbučių valdymo kompanija, turinti didelę darbo su tarptautiniais prekių ženklais, tame tarpe ir „Hilton“, patirtį.

Anot viešbučio savininko Mariaus Jakulio Jasono buvo nuspręsta žengti į naują, dar įspūdingesnį viešbučio istorijos etapą: sudaryta franšizės sutartis su tarptautiniu prestižiniu „Hilton“ tinklu, kuriam visame pasaulyje priklauso daugiau nei 7500 viešbučių, veikiančių 22 skirtingų prekės ženklų.

Sutartis su dabartiniu viešbučio valdytoju nutraukiama abipusiu susitarimu.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, „Curio Collection by Hilton“ – tai pasaulinis prabangių 5-ių žvaigždučių viešbučių, įsikūrusių išskirtiniuose pastatuose ar miestų dalyse, tinklas. Šis prekės ženklas ypatingai vertina istorinį, kultūrinį kiekvieno tinklui priklausančio viešbučio išskirtinumą, todėl dviejų vienodų „Curio Collection by Hilton“ viešbučių, kurių pasaulyje šiuo metu skaičiuojama 160, nėra.

„Po viešbučių rinkai daug iššūkių sukėlusios Covid-19 pandemijos, pagaliau matau, kad viešbučių industrija sugrįžo į įprastą veiklos tempą, vėl tapo įmanoma gana tiksliai biudžetuoti pajamas ir išlaidas.

Šiais metais jau vis dažniau pasiektus rezultatus lyginsime nebe su 2019 metais, o su biudžetais ir 2023 metų rezultatais. Mano nuotaikos yra geros ir toliau aktyviai ieškau investicinių galimybių tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų,“ – teigia M. Jakulis Jason.

„Vienus geriausių rezultatų apgyvendinimo sektoriuje demonstruoja ir stipriausią investicijų paklausą turi unikaliuose istoriniuose pastatuose esantys prabangūs viešbučiai. Istoriniai 5 žvaigždučių viešbučiai yra itin patrauklūs dėl laikui nepavaldžios nekilnojamojo turto vertės, tad dabar geras laikas investuoti į naujo prestižinio prekės ženklo, tokio kaip „Curio Collection by Hilton“, įvedimą į mūsų rinką.

Mūsų svečiai ir verslo klientai galės naudotis gerai pasaulyje žinomos ir itin vertinamos „Hilton“ lojalumo programa „Hilton Honors“ privalumais. Galingas „Hilton“ tinklo komercinis variklis neabejotinai sustiprins šio istorinio viešbučio, o kartu ir Vilniaus bei Lietuvos žinomumą pasaulyje“, – papildo M. Jakulis Jason.

„Pradėję valdyti jau legendiniu tapusį viešbutį Vilniaus širdyje, išplečiame savo prabangių viešbučių portfelį iki keturių – tiek 5 žvaigždučių viešbučių šiuo metu valdome Europoje. Pristatydami pirmąjį „Curio Collection by Hilton“ viešbutį Baltijos šalyse, siekiame įpūsti gaivaus vėjo apgyvendinimo sektoriuje ir atverti naują viešbučio gyvenimo puslapį.

Tikime, kad naujasis prekės ženklas sukurs itin palankią terpę tolimesniam viešbučio verslo augimui, kartu kurdamas ir emocinę vertę savininkams ir partneriams“, – sako Giovanni Valentini, nepriklausomo viešbučių operatoriaus „Apex Alliance Hotel Management“ direktorius.

Anot G.Valentini , viešbutis turės naują vadovą, kiti komandos pokyčiai šiuo metu neplanuojami.

„Apex Alliance Hotel Management“ užtikrina, kad viešbučio svečiams, užsisakiusiems viešnagės paslaugas gegužės mėn. ir vėlesniems laikotarpiams, niekas nesikeičia: paslaugos bus suteiktos pilna apimtimi, garantuojama aukščiausia jų kokybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)