Parduodamas kultūros paskirties astatas yra pačioje Kuršių marių pakrantėje, šalia brandaus miško, netoli Klaipėdos Jūrų muziejaus.

Smiltynės g. 9 parduodamas vieno aukšto muziejaus pastatas yra rąstinis, kiek daugiau nei 200 kv. m. bendro ploto. Pastatas neeksploatuojamas, laukia naujų savininkų.

Pastato eksploatacijai individualiai priskirta 3,73 a žemės sklypo dalis. Žemė nuomojama iš valstybės.

„Objektai pajūryje ar prie Kuršių marių yra išskirtiniai ir visada sulaukia didelio susidomėjome. Pasiūla, ypač Kuršių nerijoje, nėra didelė, todėl tikimės, kad vyks aktyvus varžymasis ir pradinė kaina kils“, – sako Turto banko Pardavimų departamento direktorė Guoda Gurauskaitė.

Statinį kaip nereikalingą valstybės funkcijoms vykdyti Turto bankui perdavė Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija. Pardavus objektą gauta suma bus pervesta į valstybės biudžetą.

Aukcionas planuojamas rugpjūčio 28 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją