Pradinė objekto kaina siekė 1,89 mln. eurų, aukcione varžėsi 2 dalyviai.

Aukcione parduotas objektas yra šiaurės vakarinėje Kauno miesto dalyje – Paneryje, apie 4 km nuo Kauno miesto centro. Aplinkinėje vietovėje vyrauja daugiabučiai, komerciniai ir administraciniai pastatai, parduotas turtas yra vaizdingoje vietovėje, apie 150 metrų nuo Neries upės, netoliese Neries krantinės parkas. Parduotos patalpos išsidėsčiusios skirtinguose 9 aukštų pastato aukštuose.

Fizinių ir technologinių mokslų centro patalpos Kaune

Pastato dalis Turto bankui perduota jo atsisakius Fizinių ir technologinių mokslų centrui. Gautos lėšos bus skirtos Turto banko modernizuojamiems valstybės pastatams.

Turto bankas per pirmąjį šių metų pusmetį aukcionuose pardavė 331 objektas, tai yra 8 proc. daugiau nei tuo pačiu metu pernai. Įplaukos už parduotą nekilnojamąjį turtą siekė 17,9 mln. Eur, kai pernai tuo pat metu buvo 12,5 mln. Eur. Dalis gautų lėšų pervedama į valstybės biudžetą, kita dalis skiriama finansuoti pastatų modernizavimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją