K.Veverskio gatvės namai vadinami auksiniais. Negana to, kad kainavo milžiniškas sumas, nepigu tvarkyti nuolat išryškėjančius defektus, dabar vienam namų skirta savivaldybės lėšų.

Iš trijų Panemunėje pastatytų namų labiausiai nepasisekė 1-uoju numeriu pažymėtam pastatui: prieš 7 metus už 10,6 mln. litų jį pastačiusi bendrovė „Arauša“ prieš porą metų bankrutavo. Nebeliko iš ko pareikalauti pašalinti išryškėjusį broką.

O defektų – apstu. Savivaldybės speciali darbo grupė nustatė, kad dalyje namo butų drėksta ir trūkinėja sienos, lubos, atšokęs tinkas, apdailos plytelės.

Už 28 tūkst. litų K.Veverskio gatvės 1-ajame name bus paaukštinti ventiliacijos kaminėliai, apskardinti balkonų šonai, permontuotos stogo apsauginės tvorelės, susandarintos siūlės tarp balkonų ir sienų. Išlaidos bus apmokėtos iš sukauptų gyvenamųjų patalpų nuomos lėšų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)