„Įsigijau įmonę ir kaip operatorius „Laisvės namuose“ teiksime toliau bendradarbystės erdvės paslaugas. Turėsime darbo vietas, kabinetus ir kviečiame visus kūrybiškus žmones prisijungti ir kam įdomu dirbti kūrybiškoje aplinkoje, bandysime formuoti tokią draugišką bendruomenę.

Įsigijau iš Andriaus Tapino. Buvo jo įmonės įsigijimas, paprastas sandoris, perėmėme veiklą, kadangi jie nori koncentruotis galbūt į savo labiau tiesiogines veiklas“, – „Delfi“ teigė M. Kairys.

Anot jo, „Laisvės namuose“ toliau bus vystoma erdvė įvairioms kūrybinėms iniciatyvoms.

„Jie toliau lieka mūsų nuomininkai, tai toliau vykdys veiklą mūsų patalpose, o mes kažkokių tiesioginių sąsajų su jais neturime. Kursime bendradarbystės erdvę, kaip hub'ą (centrą) įvairioms iniciatyvoms“, – teigė pašnekovas.

Sandoris iš esmės jau užbaigtas, erdvės pavadinimas liks toks pat.

„Jis iš principo užbaigtas, praėjusio mėnesio pabaigoje perėmiau, tai taip „šviežia“, pora savaičių. O patalpos priklauso „Ogmios grupei“, „Outlet parkui“, o mes kaip nuomininkui – mes būsime kaip bendradarbystės erdvės operatorius, lieka tas pats pavadinimas „Laisvės namai“, – sakė M. Kairys.

Jis neatskleidė sandorio kainos motyvuodamas konfidencialumu: „Kainos kaip ir nenorėčiau, nes turime konfidencialumus“.

M. Kairys teigė, kad įsigijo visas bendrovės „Kūrybinių namų industrijos“ akcijas kaip fizinis asmuo ir tikisi, įdėjus daugiau darbo, paversti erdvę pelninga.

„Mano vizija buvo, kad įdėjus daugiau pastangų, žinių ir įdirbio, bandysime sukurti vietą, kur pritrauksime daugiau klientų ir turint daugiau klientų, gal ir atsiras tas pelnas.

Pasiėmiau kaip asmeninį projektą, kaip galimybę patobulinti esamą visą erdvę. Ir su „Ogmios“ gražiai draugaujame, ir jie nori, kad jų parke būtų erdvė, skirta darbui“, – sakė M. Kairys.

„Laisvės namų“ tinklalapyje skelbiama, kad darbui išnuomojama telefoniniai pokalbių kambarėliai, įvairaus dydžio susirinkimų kambariai, iki daugiau kaip 70 žmonių talpinančios multifunkcinės konferencijų salės. „Laisvės namai“ priklausė UAB „Kūrybinių industrijų namai“. Rekvizitai.lt duomenimis praėjusiais metais įmonės nuostolis siekė 132 656 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją