Vilniaus spaudos rūmuose įsikūrusių įmonių nesantaikos įkaitais tapo eiliniai darbininkai. Įsitikinę, kad erdvus rūsys priklauso tik jiems, akcinės bendrovės „Spauda“ vadovai nusprendė rūsio duris užvirinti ir pakabinti spyną. Rūsyje liko įkalinti keliolika darbininkų, dirbančių įvairioms įmonėms.

Žmonės tikina, kad rūsyje jie buvo įkalinti be jokio įspėjimo. Darbininkai beldėsi kelias valandas norėdami išeiti. Duris atrakino tik tada, kai policija jau buvo pakeliui. Prie rūsio atvyko ne tik pareigūnai, bet ir nesutariančių įmonių vadovai su advokatais. Ginčą stebėjo ir fiksavo antstolis.

Jau kelerius metus dėl Spaudos rūmų rūsio su bendrove „Spauda“ teismuose kariauja įmonė „Sisteminio modernizavimo grupė“. Teismas pripažino, kad rūsys priklauso bendrovei „Spauda“, kuri ir įkalino kitų įmonių darbininkus. Tačiau „Sisteminio modernizavimo grupė“ tokį teismo sprendimą skundžia ir tikina, kad, kol nėra sprendimo dėl iškeldinimo, bendrovė „Spauda“ jų iš rūsio išvaryti negali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)