V. Navickas ir jo verslo partneris Viktoras Indriliūnas pasidalijo „Euro-Construct“. Registrų centro duomenimis, eksmero kompaniją išregistruoti paprašyta birželio 13 d.

Politikas ir jo partneris įsteigė po įmonę, pavadintą pagal savininko inicialus. V. Navickas balandžio 20 d. įregistravo bendrovę „VN projektas“, o V. Indriliūnas tą pačią dieną įregistravo savo įmonę „VI projektas“.

V. Indriliūno verslas registruotas tuo pačiu adresu, kuriuo veikė ir „Euro-Construct“, Vilniaus Kęstučio gatvėje. Tuo tarpu V. Navicko bendrovė „VN projektas“ persikėlė į sostinės Karaimų gatvę, kur registruota ir kita buvusio mero įmonė, pernai įsteigta konsultacijų kompanija „V&J Consulting“.

Buvęs sostinės meras DELFI teigė su V. Indriliūnu sutaręs verslą pasidalinti po lygiai. Skyrybų priežasčių politikas neatskleidė.

„Normalus dalykas. O kas čia tokio įvyko? Nieko ypatingo“, - sakė V. Navickas.

Naujoji politiko įmonė „VN projektas“ versis statybomis, kaip ir gyvuoti nustojusi „Euro-Construct“. Tiesa, kol kas buvęs meras šarvuojasi kantrybe ir didelių plėtros planų nepuoselėja.

„Tik dabar toje rinkoje kažin, ar daug nuveiksi. Šiek tiek reikia palaukti“, - reziumavo V. Navickas.

Turto deklaracijų už 2010 m. duomenimis, V. Navicko privalomas registruoti turtas buvo vertas 4,93 mln. Lt. Beveik antra tiek – 4,59 mln. Lt – deklaravo politiko žmona Jolanta.

Iš sostinės mero posto V. Navickas atsistatydino po skandalo, kuomet jį dėl spaudimo įskundė tuometis savivaldybės kontrolierius ir partijos kolega Šarūnas Skučas. Eksmeras iš partijos buvo pašalintas, tačiau į ją sugrįžo. Š. Skučas, kurio narystė konservatorių gretose buvo sustabdyta, paliko šią politinę jėgą ir įstojo į Liberalų sąjūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)