Panevėžio valdyba ir Panevėžio apygardos prokuratūra atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamų veikų valstybės tarnybai ir viešiesiems interesams bei nuosavybei.

Pranešama, kad atliekant ikiteisminį tyrimą aiškėja, jog prieš 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą galimai buvo parengtas planas, kaip neteisėtai už Panevėžio miesto savivaldybės pinigus rekonstruoti uždarosios akcinės bendrovės „Via Unica“ viešbutį „Romantic“ Panevėžyje.

2010 metais tarp Panevėžio miesto savivaldybės ir Lietuvos krepšinio federacijos buvo pasirašyta sutartis dėl Europos vyrų krepšinio čempionato varžybų organizavimo ir krepšinio populiarinimo bei plėtros Panevėžio mieste programos įgyvendinimo paslaugos pirkimo. Kaip įtariama, buvo iš anksto žinoma, kad ši sutartis nebus tinkamai vykdoma, o išrašytos sąskaitos už atliktus darbus bus suklastotos. Sutarties vertė siekė virš dviejų milijonų litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)