„Domino namai“ iškils Mokyklos gatvėje, netoli Jeruzalės skulptūrų sodo. Naują projektą sudarys trijų korpusų pastatas (trijų ir šešių aukštų), kuriame suprojektuota 113 butų. Būsimi gyventojai galės rinktis 1-4 kambarių butus su erdviais balkonais ar terasomis.

„Naujame projekte didžioji dalis - 40 proc. - butų yra dviejų kambarių. Nutarėme projektuoti universalius, šiek tiek erdvesnius butus, kadangi kaimynystė idealiai tinka šeimoms su vaikais, aktyvaus poilsio mėgėjams ir studentams. Vos per keletą minučių „Domino namai“ gyventojai pasieks mokyklą, darželį ir šalia įsikūrusias aukštojo mokslo įstaigas“, - pranešime cituojama „Eikos“ plėtros direktoriaus pavaduotoja Jolanta Dobradziejienė.

Planuojama, kad pirmieji naujakuriai „Domino namuose“ įsikurs 2016 metų viduryje.

Investicijos į projektą „Domino namai“ iki 2017 metų vidurio sieks 6,5 mln. eurų. Šiuo metu „Eika“ taip pat plėtoja nekilnojamojo turto projektus Pilaitėje, Santariškėse, Bajoruose, Naujamiestyje ir Senamiestyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)