Planuojama, kad arena duris atvers 2016 metų rugsėjo 1 dieną. Investicijos į pastato pritaikymą sportininkų reikmėms sieks daugiau nei 200 tūkst. eurų.

Sporto arenoje numatoma įrengti krepšinio, paplūdimio tinklinio, lauko teniso, skvošo, badmintono ir kitų sporto šakų aikšteles, kuriomis galės naudotis tiek mėgėjai, tiek varžyboms besirengiantys šių sporto šakų profesionalai.

Esant poreikiui, erdves bus galima nesunkiai transformuoti. Sportininkai šia infrastruktūra galės naudotis ištisus metus, nes visos aikštelės bus įkurtos po stogu. Papildomos keturios paplūdimio tinklinio aikštelės atsiras aptvertoje lauko teritorijoje nuo 2017 metų vasaros.

Po rekonstrukcijos pastate taip pats pradės veikti sporto prekių parduotuvė, sporto klubas su grupinių užsiėmimų salėmis, sporto baras ir SPA paslaugų salonas. Naujoji arena kol kas neturi pavadinimo, šiuo metu ieškomas arenos vardo pirkėjas.

„Šiauliuose iki šiol nebuvo vietos, kur galėtų susiburti Šiaulių sporto bendruomenė. Mieste taip pat pastebimai didėja sportuojančių žmonių skaičius, kyla poreikis didesniems sporto klubams. Krepšinio, futbolo, tinklinio komandos vis dar neturi kur žaisti, treniruojasi mokyklų sporto salėse vakarais. Tikimės, kad šis objektas suburs Šiaulių sporto mėgėjus ir profesionalus. Organizuosime turnyrus ir varžybas patys, kad sportininkai galėtų tarpusavyje reguliariai varžytis, ne tik treniruotis šiaip sau“, – pranešime spaudai sako naujojo komplekso vadovas, UAB „Kraustymo komanda“ direktorius Martynas Vidžiūnas.

Prekybos centro „Bruklinas“ administratorė Neilita Venckė sako, kad sporto kompleksas greta „Bruklino“ kuriasi tikslingai.

„Mūsų prekybos centre veikia nemažai nuomininkų, siūlančių sporto, laisvalaikio prekių, todėl naujasis sporto kompleksas išplės jau siūlomą asortimentą. Pirkėjams tai – dviguba nauda, jie galės ne tik įsigyti reikalingų daiktų, bet ir turiningai praleisti laiką sportuodami“, – sako N. Venckė.

Išradėjų gatvėje stovinčio pastato nuosavybės teisės priklauso UAB „Ogmios centras“ ir UAB „Rivona“. Pastato nuomos sutartis su UAB „Kraustymo komanda“ pasirašyta 15 metų laikotarpiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)