„Saulės Agra“ Vilniaus rajone jau kitais metais žada pagerinti susisiekimą Kaip teigiama pranešime, pačiame „Garden Town“ kvartale bus asfaltuoti keliai, apšvietimas, lietaus nuvedimo sistema, pilnai sutvarkytas kvartalo gerbūvis.

Pasak „Saulės Agra“ verslo vystymo vadovo Silvestro Pečuro, tam, kad būtų galima greičiau pradėti infrastruktūros darbus ir įvykdyti įsipareigojimus savivaldybei, pusę kvartalo „Saulės Agra“ ima vystyti pati, o kitai daliai ieškos naujų vystytojų. Kvartale jau yra atlikti pirmieji infrastruktūros darbai ir dar šiais metais prasidės pirmųjų dvibučių namų statybos.

„Didelį dėmesį skirsime ne tik kvartalo, bet ir aplinkinių gyvenviečių infrastruktūros gerinimui, nes šioje rajono dalyje jos trūksta. Esame numatę išasfaltuoti apie 1,7 km ilgio Klebniškių gatvę. Savivaldybė čia numačiusi ir naują viešojo transporto maršrutą“, – teigia Silvestr Pečuro.

Šalia naujai vystomo kvartalo bus statoma sporto ir mokymo įstaiga, padelio kortai, maisto prekių parduotuvė.

„Džiugu, kad verslas prisideda prie darnios rajono teritorijų plėtros, inicijuoja infrastruktūros gerinimą. Investicijos atlieka svarbų vaidmenį gyvenviečių pažangai. Tikiu, kad šis projektas prisidės prie Nemėžio seniūnijos puoselėjimo ir jos bendruomenės gerovės“, – pabrėžia Vilniaus rajono meras Robert Duchnevič.

Gyvenamosios paskirties sklypų potencialas šiame rajone išaugo tuomet, kai netoliese prasidėjo Lietuvos karinės bazės vystymas ir statybos. „Saulės Agra“ verslo vystymo vadovo manymu, ateityje šiame rajone reikės daugiau gyvenamojo būsto, todėl nutarta suformuoti naują kvartalą su pilnai išvystyta infrastruktūra.

Tai bus uždaras kvartalas su įrengtais pasivaikščiojimo takais, teniso kortais, krepšinio aikštele, vaikų žaidimo aikštele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją