Advokatų kontoros „Glimstedt“, kuri konsultavo „Vilnius Golf & Spa resort“ pranešime žiniasklaidai nurodoma, kad projektas buvo baigtas įgyvendinti 2016 metų vasarį ir leis užtikrinti stabilią „Vilnius Golf & Spa resort“ vystomų nekilnojamojo turto projektų plėtrą, integruotą į esamą golfo ir rekreacinę infrastruktūrą.

Po šio nekilnojamojo turto įsigijimo „Vilnius Golf & Spa resort“ iš viso apims 270 hektarų gamtos apsuptą teritoriją su prabangiu viešbučiu, sveikatingumo centru ir profesionaliu 18 duobučių „The V Golf Club“ golfo aikštynu, įrengtu pagal Amerikos golfo asociacijos standartus – tai vienintelis PGA („Professional Golfers Association“) dizaino golfo aikštynas Baltijos šalyse.

Artimiausioje ateityje infrastruktūrą planuojama plėsti sukuriant unikalų ne tik Baltijos šalyse, bet ir Europoje rekreacijos centrą – įrengti naują papildomą profesionalų 9 duobučių golfo aikštyną, medicinos ir diagnostikos centrą, kino teatrą, vaikų žaidimų aikštelę, zoologijos sodą šeimai, uždarą daugiafunkcinę sporto salę, teminius restoranus, penthausus ir komercinius biurus. Taip pat, atsižvelgiant į didėjantį gyventojų skaičių, numatyti privati mokykla bei darželis.

Projekto metu „Vilnius Golf & Spa resort“ apgynė savo interesus teismine tvarka ginčydama 2012 metais jos kaimynystėje pradėto vystyti rekreacinės paskirties turto projekto sprendinius ir pasiekė susitarimą su šio projekto vystytojo kreditoriais dėl 10 mln. eurų reikalavimo į projekto vystytoją perėmimo bei vėliau sėkmingai įsigijo projekto vystytojo turėtus žemės sklypus jo neteisminio bankroto metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)