Aukcioną vykdys tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Colliers International Advisors“.

Potencialūs pirkėjai bus registruojami iki vasario 17 dienos, pradinė parduodamo turto kaina yra 3,9 mln. eurų.

„Vilniaus vandenų“ centrinė būstinė ir klientų aptarnavimo skyrius šiuo metu yra įsikūrę dviejuose pastatuose Dominikonų g. 9 ir 11, kurie sudaro vieną bendrą kompleksą. Bendras parduodamų patalpų plotas yra maždaug 2,5 tūkst. kvadratinių metrų.

„Vilniaus vandenų“ generalinio direktoriaus Aido Ignatavičiaus teigimu, senamiestis yra pernelyg prabangi vieta tokio pobūdžio infrastruktūros įmonės biurui, todėl centrinę būstinę ketinama perkelti į tinkamesnį, patogesnį ir pigesnį biurą kitoje miesto dalyje. Be to, pasirinkus tinkamą išplanavimą, darbuotojai galėtų patogiai dirbti žymiai mažesnio ploto patalpose.

Pasak pranešimo, Senamiestis nėra patogi vieta ir „Vilniaus vandenų“ klientams. Istoriniuose pastatuose sudėtinga įrengti patogias klientų aptarnavimo patalpas, nėra jiems skirtų automobilių stovėjimo aikštelių.

„Vilniaus vandenys“ šiuo metu naudoja ir administracines patalpas Vilniaus Savanorių prospekte, Maironio gatvėje bei kitose miesto dalyse.

Praėjusiais metais bendrovėje „Vilniaus vandenys“ buvo sėkmingai įgyvendinti struktūriniai pokyčiai ir imtasi priemonių, kuriomis siekiama užtikrinti geresnį klientų aptarnavimą ir reikšmingai padidinti bendrovės efektyvumą bei finansinį skaidrumą.

„Vilniaus vandenys” tiekia tyrą geriamąjį vandenį Vilniaus, Šalčininkų, Švenčionių ir Vilniaus rajonų gyventojams, taip pat tvarko nuotekas bei eksploatuoja tam naudojamus vandentiekio ir nuotekų tinklus.

Bendrovės „Vilniaus vandenys“ akcijos priklauso Vilniaus, Vilniaus rajono, Švenčionių rajono bei Šalčininkų rajono savivaldybėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)