Nekilnojamąjį turtą Palangoje valdančios bendrovės „Via Baltica Palanga“ bendraturtis ir vadovas Artūras Rutkauskas redakcijai pasakojo, kad ši vieta turėtų visiškai pasikeisti.

Pasak jo, planuojamas visiškai naujas pastatas.

„Kadangi pastatas būtų tarp Basanavičiaus gatvės ir upelio, mūsų manymu viena pastato pusė būtų tinkama ramiam gyvenimui, o kita – linksmesniam. Tai reiškia, kad pirmame aukšte būtų restoranas, o antrame aukšte – viešbutis arba tiesiog teikiamos apgyvendinimo paslaugos“, – teigė vadovas.

A. Rutkauskas tikino, kad šiuo metu įmonė laukia statybos leidimo, todėl darbai prasidės tik jį gavus.

„Statybos bus nuo nulio. Kol kas leidimo neturime, jį planavome gauti prieš trejus metus, tačiau viskas užsitęsė. Yra daug nesutarančių institucijų. Mes mielai viską darytume. Tikimės leidimą gauti 2024-aisiais“, – prasitarė jis.

„Jeigu ekonominė situacija nenugarmės, vykdysime statybas. Manome, kad jos galėtų trukti apie metus“, – sakė jis.

Kol kas numatyta, kad įmonė į projektą investuos 4 mln. Eur. Patalpų plotas bendrai siektų kiek daugiau nei 2 tūkst. kv.m.

„Anksčiau buvome kalbėję ir su vienu pasaulinio lygio viešbučių tinklu dėl įsikūrimo, bet tai buvo anksčiau. Šiuo metu nežinome, ar jiems dar būtų aktualu.

Kai turėsime leidimą, atnaujinsime užklausas“, – teigė vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)