Fondo veikla orientuota į komercinio NT vystymą Vilniaus miesto centre. Šiuo metu fondas valdo apie 3,5 tūkst. kvadratinių metrų bendro ploto biurų ir sandėliavimo patalpų administracinį-komercinį pastatą kartu su 34 arų sklypu Žalgirio ir Linkmenų gatvių sankryžoje. Vietoj jo iškils naujas A klasės 7 aukštų 10,6 tūkst. kvadratinių metrų verslo centras su daugiaaukšte automobilių stovėjimo aikštele.

„Miesto verslo centras plečiasi už Konstitucijos prospekto ribų, vis didesnį naujų biurų poreikį jaučiame Šnipiškių rajone. Naujai įkurto fondo vystomas biurų pastatas šalia jau esančio kito mūsų valdomo verslo centro „135“ Žalgirio gatvėje darniai įsilies į gatvių sankryžos erdvę“, – sako „Capitalica Asset Management“ generalinis direktorius Andrius Barštys.

Numatoma 20 proc. vidutinė fondo metinė grąža. Fondas įsteigtas „Club Deal“ principu – minimali investicija (angl. deal ticket) ribotam naujų investuotojų ratui yra 1 mln. eurų. Jo inkarinė investuotoja ir strateginė partnerė yra „LTU INVEST“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją