„Delfi‟ skaitytojai atsiuntė nuotraukų, kuriose matyti defektuota prieš keletą metų statyto pastato išorė grupės plėtojamame kvartale. Pati įmonė sako, kad situacija neblogėja ir tebėra susijusi tik su vienu pastatu – kaip jau ir skelbta pernai gruodį.

„Baigus statybos darbus ir pradėjus eksploatuoti pastatą, pastebėjome, kad nuo dalies fasado, esančio Aukštaičių g. 10, pradėjo kristi plytelės. Situacija šiuo klausimu liečia vieną pastatą ir yra nepakitusi, tai yra, neblogėja. Dėl darbų broko kreipėmės į šiuos darbus atlikusį rangovą‟, – „Delfi‟ komentuoja „Darnu Group” komunikacijos vadovas Ignas Danisas.

Jis pabrėžė, kad siekdama paspartinti procesą grupė inicijuoja ir vykdys šio pastato fasado tvarkymo darbus, kurie bus atliekami jos kaštais.

„Tvarkysime ne tik defekto paliestas vietas, bet pakeisime visą šio pastato fasado dalį, kuri yra padengta šiomis plytelėmis. Dėl techninių niuansų darbus geriausia atlikti atšilus orams, todėl jie bus pradėti vykdyti gegužės mėnesį‟, – teigia bendrovė.

Anot I. Daniso, bendrovė tiesiogiai bendrauja su gyventojais ir nuolat informuoja juos apie broko šalinimo procesą.

„Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos ir nepatogumų – dėsime pastangas, kad darbai įvyktų kiek įmanoma sparčiau‟, – priduriama komentare.

Bendrovė negalėjo konkretizuoti, kiek kainuos darbai, nes dar skaičiuoja kaštus.

„Darnu Group‟ savo svetainėje nurodo, kad daugiafunkcis gyvenamasis, verslo ir visuomeninis projektas „Paupys“ tebėra statomas, o užbaigimas numatomas šiemet. Jame dabar yra 23 laisvi butai. Minėtas pastatas priklauso 2-am kvartalui iš 7.

Siekdama paversti Paupį vienu pagrindinių Vilniaus traukos centrų „Darnu Group‟ teigia investavusi 170 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)