„Girdėjome geriausius atsiliepimus ir sakė, kad grįš asmeniškai su šeimomis“, – teigė viešbučio „Pacai“ vadovė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

„Naudingas ir finansiškai, ir dėl žinomumo labai svarbus. Svarbiausia, kad patiko Lietuva“, – komentuoja „Radisson Collection Astorija Vilnius“ vadovaujanti Laura Vaitukaitienė.

„Tai – atsiminimai visam gyvenimui“, – sako „Grand Hotel Kempinski“ vadovas Kai Schukowski.

Privatumo ir saugumo sumetimais viešbučiai vengia konkrečiai nurodyti, kuriuose tiksliai iš aprodytų geriausių apartamentų gyveno politikos garsenybės. Tačiau pradedame pasakojimą nuo išimties – vietos, kurią dabar žino visas pasaulis.

JAV prezidento vizitas – vaizdai į Vilniaus širdį, neregėta apsauga ir... desertas

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą Joe Bideną, valstybės sekretorių Antony Blinkeną ir juos lydėjusius delegatus priėmė šalia Katedros aikštės esantis prabangus viešbutis „Grand Hotel Kempinski“.

JAV vadovo atvykimas tapo įsimintinu įvykiu netgi šiam viešbučiui, jau pratusiam priimti karalius, prezidentus ir roko žvaigždes. Vienas iš kertinių vizito momentų – beprecedentė apsauga, iš esmės pakeitusi viešbučio darbą.

„Jungtinių Valstijų prezidentas ponas J. Bidenas išties buvo apsistojęs Prezidentiniuose apartamentuose. Kartu ir ponas A. Blinkenas. Taigi, aukščiausio lygio VIP svečiai buvo su mumis. Suprantama, dėl to imtasi aukščiausių saugumo priemonių“, – „Delfi“ komentuoja viešbučio generalinis direktorius K. Schukowski.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)