„Areštavus konkretų atsakovei („Mėmelio uostui“ – BNS) priklausantį nekilnojamąjį turtą, jis paliktas saugoti atsakovei, bendrovei „Mėmelio uostas”, ir neapribota galimybė atsakovei šiuo turtu naudotis ir jį valdyti“, – rašoma teismo nutartyje.

Klaipėdos savivaldybė teismo prašo iš bendrovės priteisti beveik 147 tūkst. eurų nesumokėto mokesčio bei 7 tūkst. eurų delspinigių.

Klaipėdos apygardos teismas vasarį savivaldybės prašymu areštavo dalį bendrovės „Mėmelio uostas“ valdomų Žvejų g. 4 pastate esančių komercinių patalpų, nes bendrovė nuo 2017 metų nemoka žemės nuomos mokesčio už 10 arų valstybinės žemės.

Bendrovės „Mėmelio uostas“ direktorius Artūras Sėlenis tuomet BNS aiškino, jog ketina bylinėsis ne tik dėl turto arešto, bet ir dėl mokesčio dydžio.

Nekilnojamojo turto registro duomenimis, 3,2 tūkst. kv. metrų ploto 4 aukštų gyvenamąjį pastatą su komercinėmis patalpomis, pastatytą ant 10 arų valstybinės žemės, valdo keliolika fizinių ir juridinių asmenų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)