„Vilniaus centrinėje dalyje ir konkrečiai Antakalnio mikrorajone nėra daug tokio dydžio nekilnojamojo turto objektų. Be to, pastatai buvo parduodami kartu su žemės sklypu. Tad pasinaudojome galimybe įsigyti šį unikalų objektą. (…) Pasirinksime geriausią variantą, kad atlieptume šioje miesto dalyje gyvenančių vilniečių poreikius“, – sakė jis.

V. Rimkus nurodė, kad bendrovės planų įgyvendinimas gali užtrukti ir kelerius metus, o investicijų dydis priklausys nuo galutinių sprendimų, kas šiame objekte bus.

„Šis objektas patenka į intensyvaus užstatymo zoną, tačiau kartu yra labai žalioje miesto dalyje, šalia plyti Pavilnių regioninis parkas, o iš Žolyno gatvės galima patekti į Sapieginės pažintinį taką. Strategiškai patraukli vieta galėtų būti tinkama išskirtinio būsto projekto ar sveikatinimo bei gydymo objekto vystymui“, – anksčiau sakė Turto banko Pardavimų departamento direktorė Guoda Gurauskaitė.

Turto bankas birželį pranešė, kad buvusios infekcinės ligoninės bei poliklinikos pastatai su žemės sklypu Antakalnyje, Žolyno g. 12 parduoti aukcione, kuriame varžėsi 7 dalyviai.

„Pradinė objekto kaina siekė 3,7 mln. eurų, kuri po varžymosi išaugo daugiau nei 1,6 mln. eurų“, – nurodyta pranešime.

Aukcione gautas lėšas planuojama skirti Vilniaus universiteto Santaros klinikų Vaikų ligoninei.

1,5 tūkst. kv. metrų ploto dviejų pastatų (poliklinikos ir ligoninės) bei 0,6649 hektaro žemės sklypą įsigijo „Maxima LT“ bendrovė „Amageras“. Sklype taip pat yra keli pagalbiniai korpusai, garažas ir kiemo statiniai.

Pirkimo-pardavimo sutartis, Nekilnojamojo turto registro, duomenimis, pasirašyta liepos 18 d.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją