Atidarymo renginyje Vilniaus „Hilton Garden Inn“ generalinis direktorius Tadas Ėvaltas džiaugėsi atidarymu ir sakė, kad susidomėjimas iš svečių jaučiamas nuo pat pirmosios atidarymo dienos.

„Baigėme visus parengiamuosius darbus. Praėjusią savaitę viešbutį lankė „Hilton“ auditoriai, kurie itin atidžiai įvertino mūsų pasiruošimą startui – sulaukėme aukščiausio jų įvertinimo. Tai reiškia, kad atitinkame visus pasaulinius „Hilton“ svečių aptarnavimo standartus.

Viešbučio atidarymo laukėme tiek mes patys, tiek partneriai ir svečiai – jaučiame susidomėjimą ir poreikį nuo pat pirmos dienos. Šiandien priimame pirmuosius svečius, o rugsėjį, prasidėjus verslo kelionių sezonui, laukia iškilmingas atidarymo renginys“, – kalbėjo vadovas.

Kaip teigiama, naujasis viešbutis įsikūręs 7 tūkst. kv. metrų ploto pastate, kuriame įrengti 164 kambariai. Jie, kaip buvo aiškinama, pritaikyti verslo klientų poreikiams – turi ergonomiškus baldus darbui, spartų internetą.

Kaip DELFI pasakojo viešbučio pardavimų direktorė Zinaida Karpičienė, kambariai, kuriuose apsistos svečiai, bus nuo 24 kv.m., o aukšte jų bus apie 25.

Kalbant apie nakvynės kainas, pasak specialistės, jos atidarymo proga siekia 70 Eur žmogui nakčiai, jeigu pageidaujama dviviečio kambario dviems asmenims, kaina pasikeis nežymiai, toks atsieitų 80 Eur.

„Tačiau tai yra atidarymo kainos, o vėliau jos svyruos priklausomai nuo rinkos“, – teigė ji.

Taip pat lankytojai viešbutyje papildomai ras 300 kv. metrų konferencijų centrą, sporto salę, erdves bendravimui ir terasą ant pastato stogo su Vilniaus panorama.

Įdomu tai, kad šiame viešbutyje bus galima rasti ir detalių, susijusių su šalies kultūra. Štai, pavyzdžiui, į baltų raštus panašių žalvario detalių grindų plytelėse, o fojė lankytojus pasitiks aukurą menantis židinys, skudučių siena.

Baltų genčių pavadinimais bus pavadinti ir susitikimų kambariai, o lubose įrengti ir kabantys žalvario elementai, kurie primena šiaudinius „sodus“.

Buvo teigiama, kad nuo šiandien viešbutyje dirba 60 profesionalų komanda, o artimiausiu metu planuojama įdarbinti dar apie 10 įvairių pareigybių darbuotojų.

Viešbutis įsikūręs komplekse „Live Square“, kurį plėtoja nekilnojamojo turto bendrovė „Eika“. Į projektą, kurį sudaro verslo centras, viešbutis, 3 gyvenamieji namai ir prekybinė galerija, investicijos siekė 49 mln. eurų.

„Prieš pradedant statybų darbus apie panašų projektą Gedimino prospekte svarstėme trejus metus. Šiandien matome, kad sprendimas pasiteisino su kaupu. Matome didelį poreikį tokio tipo kompleksams kaip „Live Square“, laisvų apartamentų jau beveik neturime, verslo centras jau užsipildęs.

Tikime, kad ši prospekto dalis atgis dar labiau ir miestiečiai bei miesto svečiai vis dažniau užsuks į komplekse esantį skverą ir viešą stogo terasą su nuostabia panorama“, – sakė bendrovės „Eika“ generalinis direktorius Domas Dargis.

DELFI primena, kad dar vienas „Hilton“ tinklo viešbutis planuojamas sostinės Rinktinės gatvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)