Sandorį planuojama galutinai užbaigti ir jo sumą paskelbti artimiausiu metu, šalims įvykdžius sutartyje numatytas sąlygas. Anksčiau skelbta, kad aukciono pradinė kaina – 3,8 mln. eurų, o minimalus kainos kėlimo žingsnis aukcione turėjo būti 20 000 eurų.

„Daugiau apie šį įsigijimo sandorį ir mūsų tolesnius planus paskelbsime užbaigę sandorį“, – teigia „INVL Baltic Real Estate“ valdančios bendrovės „INVL Asset Management“ nekilnojamojo turto fondo valdytojas Vytautas Bakšinskas.

Sostinės A. Stulginskio g. 8 įsikūrusio Pramogų banko bendras plotas sudaro 4,1 tūkst. kvadratinių metrų.

Dabar čia veikia kazino, renginių organizavimo, naktinio klubo, apgyvendinimo ir administracines veiklas vykdančios įmonės. Istorinis pastatas, kuriame anksčiau veikė „Pergalės“ kino teatras, yra valstybės saugomas kultūros paveldo objektas.

„INVL Baltic Real Estate“ valdo nekilnojamąjį turtą Vilniuje ir Rygoje. Bendrovei priklauso biurų pastatai Lietuvos sostinės senamiestyje ir Šiaurės miestelyje, taip pat – 55 hektarų ploto logistikos ir industrijos parkas „Dommo Logistics and Industrial Park“ šalia greitkelio A8 ir Rygos aplinkkelio sankirtos A5.

Šiuo metu „INVL Baltic Real Estate“ valdomo turto plotas – 28 tūkst. kv. m., turto vertė šių metų kovo pabaigoje siekė 36,6 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją