„Naujamiestis yra vienas perspektyviausių sostinės rajonų. Ne vienerius metus matome tendenciją, kad pirkėjai itin domisi nekilnojamuoju turtu šiame rajone. Atsižvelgę į tai, investuojame į patrauklių gyvenamųjų namų statybą, kad atlieptume gyventojų poreikius“, – sako „Hanner“ vadovas Arvydas Avulis.

Beveik 20 tūkst. kv. metrų ploto kompleksą Naugarduko g. 97 sudarys keturi, 5–9 aukštų, korpusai. Statybas įmonė planuoja pradėti iš karto gavusi statybų leidimą, darbus vykdys dviem etapais, juos baigti ketinama per trejus metus.

Administracinių patalpų bendras plotas sieks apie 980 kv. metrų, gyvenamosios paskirties patalpų plotas – 18 790 kv. metrų. Iš viso projekte numatoma įrengti 373 butus. Pirmame aukšte esančių butų gyventojai turės terasas, jas planuojama įrengti ir ant pastato stogo.

Naujojo kvartalo išskirtinumas – itin didelis dėmesys želdynams, jie užims beveik pusę sklypo ploto. Taip pat bus suformuotas uždaras vidinis kiemas su vaikų žaidimų aikštele, aktyvaus poilsio bei laisvalaikio zonomis. O po visais korpusais bus įrengta 322 vietų požeminė automobilių aikštelė, dviračių laikymo vietos.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją