Iš viso per du etapus 1,7 ha ploto sklype „Darnu Group“ išvystys 8200 kv. metrų ploto „Vilniaus verslo parko“ prekybinius sandėlius. Gariūnų komplekse bus derinamos prekybinių patalpų, biurų ir sandėlių funkcijos, o iš viso čia galės įsikurti 28 įmonės ir apie 250 žmonių.

„Beveik pusė statomo pirmojo Gariūnų etapo patalpų jau yra parduotos, todėl toliau tęsiame planuotą plėtrą“, – pranešime spaudai teigė „Darnu Group“ pardavimų ir nuomos vadovas Mykolas Čiplys.

Šiuo metu Gariūnuose vystomo „Vilniaus verslo parko“ patalpose kuriasi autodalių parduotuvė „Signeda“, prekybininkė statybinėmis medžiagomis „PP Baltic“, maisto pramonės įrengimais prekiaujanti „Alltex“ ir kiti verslai.

2022 m. rugsėjį „Darnu Group“ užbaigė pirmąjį 24 000 kv. metrų ploto „Vilniaus verslo parką“ Ukmergės gatvėje, čia jau veikia robotikos, medicinos ir optikos įrangos, odontologijos technikos, inžinerinių sistemų, apdailos ir kitų sričių įmonės. Šalia pirmojo „Vilniaus verslo parko“ formuojamas ištisas verslo miestelis – čia jau pradėtas statyti 17 200 kv. metrų ploto antrasis prekybinių sandėlių kompleksas, taip pat projektuojamas 16 000 kv. m trečiasis analogiško tipo projektas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją