„Priėmėme sprendimus, būtinus tolesnei įmonės lyderystei, jos augimui ir žengimui pirmyn. Po rugpjūtį įvykusio gaisro nedelsdami ėmėmės veiksmų, padėjusių mums nepertraukiamai tęsti veiklą, vykdyti visus įsipareigojimus klientams bei partneriams, dabar atėjo laikas naujam etapui – ne tik atkurti tai, kas buvo prarasta, bet dirbti dar efektyviau bei pasitelkus moderniausias technologijas“, – komentavo „Ecoservice“ generalinė direktorė Jurgita Nacevičienė.


‎‎
Dalį investicijų projektui planuoja skirti bendrovė „Ecoservice“ ir motininės grupės įmonės, taip pat bus pasitelkiamos skolintos lėšos.

„Mūsų prioritetai – teikti aukščiausio lygio paslaugas klientams Lietuvoje. Įvertinę ilgalaikę perspektyvą, priėmėme sprendimą finansuoti nuo gaisro nukentėjusio Gariūnų rūšiavimo centro atstatymo projektą, kad įmonė Lietuvoje galėtų sustiprinti atliekų surinkimo ir rūšiavimo veiklą bei toliau sėkmingai dirbti“, – sakė „Eco Baltia“ valdybos pirmininkas Maris Simanovis.

Bendras pastatų plotas – daugiau kaip 3500 kv. m, bendra viso rūšiavimo centro teritorija – daugiau nei 3 hektarai.

Kaip teigiama pranešime, įdiegta moderniausia pakuočių atliekų rūšiavimo įranga leis dar labiau priartėti prie žiedinės ekonomikos principų – sumažinti išteklių eikvojimą ir užtikrinti, kad kuo daugiau medžiagų grįžtų į rinką pakartotiniam panaudojimui.

Projekto generalinis rangovas – bendrovė „Mosta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją