Pagal sutartį su Klaipėdos apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK) pernai rugpjūtį darbus Palangoje pradėję telšiškiai juos užbaigti turėjo iki šių metų pradžios.

Bet ir šiandien pro tvoras matyti tiktai išgriautos policijos komisariato fasado sienos. O statybininkų čia niekas neregėjo jau daugiau nei mėnesį.

Dėl to žlunga Palangos policijos komisariato planai iš miesto pakraščio persikraustyti į buvusį „Baltijos” poilsio namų administracinį pastatą pačiame kurorto centre.

Rekonstrukcijos darbų sąmata siekia apie 4,5 milijono litų. Tačiau iki šiol „Vėtrūna” Palangoje tėra atlikusi vos 130 tūkst. litų vertės darbų.

Įmonės generalinis direktorius Rolandas Baškys savo atsiųstame rašte kaltę vertė dėl kitų tiekėjų pretenzijų užsitęsusiam konkursui. Taip pat, anot jo, sutrukdė ir daugiau nei mėnesį užtrukę archeologiniai darbai. „Įvertinus visas aplinkybes, tikimybė baigti darbus laiku nepriklausė ir dabar nepriklauso nuo valios ir galimybių. Esame įsitikinę, kad ir užsakovas turėtų taip vertinti padėtį”, – teigė R.Baškys.

Primename, kad „Vėtrūnos” akcininkai priėmė sprendimą restruktūrizuoti įmonę. Kaip pagrindinis motyvas nurodytas „Nukem Technologies” nemokėjimas už atliktus darbus.

Įmonės pranešime cituotas R.Baškys teigė, kad užsakovai dėl įmonės restruktūrizacijos nepatirs jokių sutrikimų – visos pasirašytos sutartys yra ir bus vykdomos, taip pat vykdomi garantiniai objektų priežiūros įsipareigojimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)