Pats Kauno nusikalstamo pasaulio vadeiva kadaise buvęs H.Daktaras jau kurį laiką laikomas suimtas Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime. Laisvės jis greitai neatgaus, tad ir grįžti į pilaitę Užliedžiuose jam galbūt neteks. Prokurorai stebisi Daktarų šeimos užmojais išnuomoti pilaitę, nes pastatas teismo sprendimu yra areštuotas.

Skelbimas apie galimybę išsinuomoti 400 kvadratinių metrų namą su terasa, dviem garažais, dideliu žemės sklypu visai neseniai pasirodė vienoje populiarioje interneto svetainėje, informuojančioje apie nekilnojamojo turto prekybą ir nuomą. Skelbime dar minima, kad name yra septyni kambariai, židinys, du tualetai, skalbykla, katilinė. Trijų aukštų pastatas gali būti šildomas kietuoju kuru, dujomis arba elektra.

Nekilnojamojo turto agentė, kuriai patikėta rasti Daktarų pilaitės nuomininką, sakė, kad kas mėnesį už nuomą reikėtų mokėti 3 tūkst. litų, tačiau suma po derybų su šeimininke gali sumažėti. Pašnekovė patikino, kad dėl komunalinių mokesčių dydžio baimintis nederėtų, nes šildyti galima tik tas patalpas, kuriose bus gyvenama. Nuomininkas galės naudotis visais name esančiais baldais ir buitine technika. Papildomai mokėti už tai neprašoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją