„Praėjusiais metais augo ne tik notarinių sutarčių skaičius, bet pasirašėme beveik dvigubai daugiau preliminarių sutarčių, o pasiūlą papildėme daugiau negu 300 naujos statybos butų – 50 proc. daugiau negu 2013 metais“, – pranešime cituojamas „Eika“ generalinis direktorius Domas Dargis.

Bendrovė skaičiuoja, kad Pilaitėje pardavė 176 butus, alia Verkių parko vystomame projekte „Santariškių namai“ - dar 114.

„2014-uosius galime vadinti investuotojų metais, nes ženkliai išaugo pirkėjų skaičius, kurie naujos statybos butus pirko nuosavomis lėšomis, nesiskolino iš banko. 2013 metais bankai kreditavo net 69 proc. mūsų parduotų butų, daugiausiai per penkis metus, o praėjusiais metais tik 38 proc. pirkėjų naudojosi banko paskola būstui įsigyti”, – skaičiuoja „Eika“ generalinis direktorius.

2015 metais įmonių grupė „Eika“ planuoja investuoti 43 mln. litų į nekilnojamojo turto plėtrą Vilniuje. Įmonė toliau tęs gyvenamųjų kvartalų plėtrą Pilaitėje ir Santariškėse, taip pat planuojami nauji gyvenamųjų namų projektai Jeruzalėje ir Bajoruose. 2015 metais „Eika“ didins pasiūlą Vilniuje daugiau nei 20 proc. ir ieškantiems būsto pasiūlys 360 naujos statybos butų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)