Galutiniai rezultatai paaiškės gegužę Pekine vyksiančiuose apdovanojimuose, kuriems jau pradėjo ruoštis Virtuvės mitų griovėjų komanda. Kinijoje viešinčius albumo kūrėjus specialaus vizito metu pasveikins ir Lietuvos ambasada Pekine, be to, Alfas Ivanauskas planuoja parengti ir keletą video reportažų apie geriausius vietos restoranus bei pats pagaminti seriją kiniškų patiekalų Lietuvos žiūrovams.

„Ypač džiugino asmeniniai organizatorių komplimentai – savo laiškuose jie „VMG“ albumą vadina pirmuoju „culinary lifestyle and fashion magazine“ , t.y., kulinariniu gyvenimo būdo ir mados žurnalu, kuris viršija tradicinių kulinarinių albumų koncepciją bei apimtį,“ – teigė vyriausias albumo redaktorius Alfas Ivanauskas.

„Tuos tris mėnesius, kai rengiame kiekvieną naują numerį, komanda prie albumo dirba kasdien. Tiesą sakant, jau šiandien žinome kaip atrodys ne tik vasaros, bet ir žiemos numeris. Dėl to šis apdovanojimas yra geriausias įrodymas, kad nepaisant amžiaus, patirties leidybos srityje, gimtosios kalbos ar šalies – svarbiausia yra idėja ir ja tikinti puiki komanda. Labai didelį ačiū skiriame mūsų visiems gerbėjams ir skaitytojams, kurie laukia šio žurnalo ir skatina mus tobulėti,“ – dėkojo ir džiaugėsi A. Ivanauskas.

„Galime džiaugtis sugriovę dar vieną mitą – nišiniai Lietuvos leidiniai gali būti pastebėti ir pasauliniu mastu, ir galiu atskleisti, kad greitai mūsų albumas džiugins ir kitų šalių skaitytojus,“ – apie būsimus leidybos planus užsiminė Virtuvės mitų griovėjų projekto vadovas.

Džiugių naujienų iš apdovanojimų organizatorių kulinaras sulaukė šią savaitę savo vizito Dubajuje metu, kur pristatė naujausių VMG desertų šou koncepciją. „Tai, kad mūsų pasirodymais domisi tokios novatoriškos šalys, kaip Jungtiniai Arabų Emyratai, įpareigoja kartelę kelti vis aukščiau,“ – džiaugėsi A. Ivanauskas.

Jis atskleidė, kad ypatingas gurmė desertų pasirodymų pristatymas netrukus bus surengtas ir Lietuvoje.