Jo metu siekiama įamžinti natūralias praeivių reakcijas, išvydus jaukią gamtos oazę neįprastoje miesto vietoje. Specialiai tam Europos aikštėje patiesta natūralios žolės „Roll Out Happiness“ pieva, kurioje „pasodinti“ ir keli medžiai.

Ankstų šeštadienio rytą aikštės centre nutiesta legendinio „Coca-Cola“ buteliuko formos pieva sukurta taip, kad primintų nedidelį miesto parką.

Instaliacijos kūrėjai jame ne tik pasodino kelis žaliuojančius medžius, bet pasistengė sukurti ir parkui būdingą aplinką. Smalsūs praeiviai jame gali ne tik pasivaikščioti, bet ir surengti iškylą – tam įkurtos specialios vietos, jų taip pat laukia galimybė pažaisti kamuoliu ar pagroti gitara. Pasak instaliacijos kūrėjų, šis parkas veiks visą dieną.

„Lietuvos sostinė filmavimo darbams pasirinkta neatsitiktinai. Nors Vilnius yra vienas žaliausių miestų Europoje, jame taip pat netrūksta itin urbanizuotų rajonų, kuriuose dažniausiai įsikūrę įvairūs komercinės paskirties pastatai ar biurai. Mūsų tikslas – dalintis netikėtomis džiugiomis akimirkos ir jas užfiksuoti, o Europos aikštė, apsupta daugiaaukščių pastatų, yra viena iš tokių vietų Vilniuje, kurioje mažiausiai tikimasi išvysti jaukų gamtos prieglobstį“, - sakė „Coca-Cola“ Korporacinių reikalų, viešųjų ryšių bei komunikacijos vadovė Baltijos šalyse Evelin Ojamets.

Pasak jos, filmavimo komanda siekia įamžinti nesuvaidintas praeivių emocijas, kylančias atsidūrus tokiame netikėtai įrengtame parke, kurio dar vakar šioje vietoje nebuvo.

Lietuvoje nufilmuotą vaizdo klipą galės išvysti viso pasaulio žiūrovai. Planuojama, kad internete jis pasirodys jau šių metų rugsėjo antroje pusėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)