Radijo stotis nutilo

Iki praėjusių metų lapkričio pabaigos KF vadovavęs ir radijo eteryje laidas vedęs Ernestas Belevičius DELFI patvirtino, kad KF programos jau nebetransliuoja. Tačiau rankų nuleisti neketinama.

„Norai, viltys, bandymai yra. Be jokios abejonės. Tačiau tokie dalykai taip greitai neišsisprendžia. Šioje vietoje mes bandysime atrasti kažką pozityvaus. Kol kas šioje istorijoje dedame daugtaškį, ne tašką“, - DELFI teigė E. Belevičius.

Laidų vedėjas teigė, kad radijo stoties darbuotojai neskuba išsivaikščioti. „Kol kas stotį paliko tik vienas darbuotojas. Esame laukime. Viltis miršta paskutinė. Mes visada, kad ir kas beatsitiktų, žiūrime pozityviai“, - DELFI sakė E. Belevičius.

R.Reklaičio šešėlis

DELFI žiniomis, KF bankrotas gali būti susijęs su verslininko Roberto Reklaičio vadovaujamų įmonių bankrotų banga. Verslininkui priklausė ir radijo stotis KF.

Kaip rašė dienraštis „Kauno diena“, bankrutuojančios ir įtariamos pinigų švaistymo schemomis įmonės „Rodiklis“ buvęs savininkas R. Reklaitis trejus metus negalės būti jokios kitos įmonės vadovu.
Įmonių bankroto valdymo departamentas savo tinklalapyje pradėjo viešai skelbti pasižymėjusių įtartinais veiksmais per bendrovių bankroto bylas asmenų sąrašą. Tarp jų pateko ir „Rodiklio“ bei kitų su šia bendrove susijusių įmonių įkūrėjas R. Reklaitis.

Dienraščio žiniomis, „Rodiklio“ paliktos skolos įspūdingos. Kreditoriams įmonė liko skolinga 25 mln. litų. Iš jų 7 mln. litų – valstybei.

R. Reklaičio veiklą tiria ir teisėsaugininkai. Bankroto administratorių žiniomis, su R. Reklaičiu susijusios 12 įmonių, kai kurios jų bankrutuoja ir jas administruoja kiti bankroto administratoriai. Kai kurios R.Reklaičio įkurtos įmonės tebeveikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)