„LRT palieku nuo gegužės 1-os šalių susitarimu. Penktadienį vesiu paskutinę „Akiračių“ laidą“, – DELFI sakė T. Dapkus.

Žurnalistas teigė kol kas negalįs įvardyti, kur išeina. Jis taip pat nedetalizavo, ar išėjimas iš LRT gali būti susijęs su nesutarimais su LRT vadovais. DELFI žiniomis, T. Dapkus karjerą tęs televizijoje.

Lietuvos radijo programų direktorė Guoda Litvaitienė sakė apie T. Dapkaus sprendimą sužinojusi tik penktadienį ir kol kas nežinanti, kas jį pakeis.

„Mes apie tai sužinojome tik penktadienį darbo dienos pabaigoje, tad susėsti ir apsvarstyti visus variantus neturėjome laiko. Bent jau iki vasaros, kai prasidės futbolo ir olimpiados transliacijos, ketiname išsiversti su turimais resursais, o paskui žiūrėsime“, – kalbėjo G. Litvaitienė.

T. Dapkus į radiją atėjo maždaug prieš dešimtmetį. Čia jis vedė autorines laidas „Dienos tema“, „Akiračiai“, paskutiniu metu darbavosi „Lietuvos dienoje“.

29-metų T. Dapkus studijuoja Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)