Šis festivalis – tai dešimtys specializuotų konferencijų, specialūs renginiai, tūkstančiai pasaulinio garso žvaigždžių vienoje vietoje. Kiekvienais metais į WMC atvyksta pasaulio muzikos ir pramogų verslo atstovų iš daugiau kaip 60 valstybių.

Savo atstovybes čia įkuria žymiausi pasaulio klubai, žvaigždžių agentūros, diskotekų vedėjų atstovai. Visas Miami Beach tuo metu virsta vienu, nenusakomo dydžio klubu – pasauline linksmybių vieta. Iš WMC tiesiogines transliacijas rengia tokie TV kanalai, kaip MTV, VIVA, VH1 ir kt. Kai kurios televizijos, pavyzdžiui, MTV ir VIVA, filmuojasi specialią medžiagą visoms ateinančios vasaros šokių ar klubinės muzikos laidoms („Party zone”, „Dance Flour” ir kt.)

"Tango TV" kūrybinė grupė dvi savaites rengs reportažus apie pasaulio muzikos naujoves bei tendencijas ir darys interviu su populiariais atlikėjais. Žiūrovai galės pamatyti tikruosius „Beach Party” su šimtais populiarių atlikėjų ir išgirsti naujausios vasariškos muzikos. Taip pat bus parengta reportažų apie nepakartojamą Floridą: Kanaveralo kyšulį, krokodilų rezervatą, Disneilendą, „Miami Heat” varžybas ir apie dar daug smagių bei idomių dalykų. Reportažai iš WMC planuojami rodyti per Tango vasarą, savaitgalio „Tangoramos” specialioje rubrikoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją