Pasak K.Komskio, konkurso sąlygose nurodomos sąlygos žiniasklaidos priemonėms, norinčioms parengti bei skelbti tekstus socialinės apsaugos ir darbo tematika, kai kuriais atvejais nurodo į vienintelę žiniasklaidos priemonę.

"Daugelis firmų labai sėkmingai apeina viešuosius pirkimus, kai reikia laimėti, sudaromos sąlygos, kad laimėtų vieni. Kad ir paskutinis SADM dėl žiniasklaidos konkursas, kuris akivaizdžiai matosi, kad yra sukurtas vienai ar kitai firmai, galiu pasakyti, jis yra mūsų akiratyje, ir pradėta rinkti informacija", - sakė K.Komskis.

SADM balandžio pradžioje paskelbė supaprastintą tekstų kūrimo, maketavimo, rengimo, spausdinimo ir platinimo paslaugų pirkimą.

Pirkimas skelbiamas dalimis: sakykime, dėl specialaus priedo socialinės apsaugos ir darbo tematika rengimo ir publikavimo siūloma rungtis atskirai respublikiniam lietuvių kalba leidžiamam dienraščiui; lietuvių ir rusų kalbomis leidžiamam dienraščiui; respublikiniam laikraščiui, "kuris gerai skaitomas ir populiarus tarp ūkininkų, žemdirbių šalies provincijoje, mažuose miesteliuose, kaimuose". Atskiri pirkimai informacijos skelbimui ir publikavimui skelbiami ir regionų leidiniams.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją