„Su vyru neriame į šeimos verslą – steigiame įmonę, dirbsime įmonių socialinės atsakomybės srityje: nuo darbuotojų ir darbdavio santykių, įmonės vidinės ir išorinės komunikacijos, rinkodaros projektų iki savanorystės ir paramos programų, renginių, darbo su nevyriausybinėmis organizacijomis ir labdaros fondais. Tai penkerius metus brandintas projektas, – DELFI sakė TV3 televizijos rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė Rima Olberkytė-Stankus.

Ji su įmonių socialinės atsakomybės projektais dirbo daugiau nei dešimtmetį – UAB „Tele-3“ drauge su kolegomis įgyvendino daug socialinės atsakomybės idėjų: pradedant didžiausiu Lietuvoje paramos projektu „Išsipildymo akcija“, už nuopelnus mūsų šaliai ir pasauliui rengiamais paprastų žmonių apdovanojimais „Lietuvos garbė“, baigiant „Pyragų diena“. Specialios akcijos metu savanoriais tapo daugiau nei 20 tūkstančių žmonių iš Lietuvos ir pasaulio.

„Viliuosi, sėkmingai pratęsime šiuos gražius, visuomenei naudingus darbus ir su TV3 televizija, ir su kitomis šalies įmonėmis“, - kalbėjo R. Olberkytė-Stankus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)