„Mūsų „Kioskelyje” bus visko, kaip ir tikrame kioskelyje su užrašu „Visko po truputį”: juokingiausių namų vaizdelių, vaidybinių situacijų, jūsų laiškų, nesąmonių vitrina ir žinoma – gatvės anekdotų čempionatas”, – pasakoja vyriausiasis „Kioskelio” kioskininkas prodiuseris Vygintas Prebergas.

„Sugrįžtame su humoru ir visomis TV3 žvaigždėmis! Būtent jos pirmojoje laidoje išbandys vieną mūsų „Kioskelio” produktų – gatvės anekdotų čempionatą. Šeštadienį dėl anekdotų čempiono titulo susikaus „Be tabu savaitės” žvaigždės Vytautas Tulevičius ir Sidonija, gelbėtojai Neringa ir Gediminas bei maestro Vytautas Kernagis. TV3 žiūrovai nuspręs, kuris jų juokingiausias”, – vieną laidos užduočių pristato V. Cololo.

„Nepamirškime, mūsų „Kioskelis” skirtas ne tik žvaigždėms, bet ir paprastiems juokingiems mirtingiesiems. Laukiame, mielieji, jūsų humoreskų, humorizmų, aforizmų, juokingų namų vaizdelių, šiaip juokingų vaizdelių,"– sako V. Cololo kolega A. Orlauskas-Zakarauskas.

Paklaustas, kaip reaguos į jo naująjį darbą kolegos iš Kauno rajono savivaldybės tarybos, A. Orlauskas-Zakarauskas tik šyptelėjo ir pasiūlė palaukti pirmosios laidos.

Naujas humoro šou „Kioskelis” – nuo vasario 12 dienos šeštadieniais 19.05 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją