Pagrindinis filmo herojus Šrekas prabils Giedriaus Arbačiausko balsu, princesė Fiona - Aldonos Vilutytės, asiliukas - Aido Giniočio, kalbantis veidrodėlis - Daliaus Skamarako, Lordas Farkvadas - Vytauto Rašimo.

Lietuvių kalba perdainuotos ir dvi “Šreke” skambančios dainos: “Robino Hudo vyrukų dainą” atliks “Keistuolių teatro” aktoriai, o “Diuloko informacijos dainelę” - Lietuvos radijo ir televizijos vaikų choras, kitos filmo melodijos išliks originalios.

Režisierių Andrew Adamson'o (Andriu Adamsono), Vicky Jenson'o (Vikio Džensono) sukurtas “Šrekas” pasakoja apie kadaise gyvenusią gražuolę princesę Fioną, kurią apžavėtą piktų burtų iš baisaus ugnimi alsuojančio drakono nelaisvės išgelbėja gerasis Šrekas kartu su savo draugu, kalbančiu ir skraidančiu asiliuku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją