Šis šou buvo žiūrimiausias iš transliuotų per neseniai įkurtą televiziją OWN po pernai kovą rodyto O.Winfrey interviu su velionės dainininkės Whitney Houston šeimos nariais, sakoma šio kanalo paskelbtame pranešime.

Į nurodytą skaičių nebuvo įtraukti žiūrovai kitose šalys ir 1,1 mln. žmonių, kurie žiūrėjo šio interviu kartojimą tuojau po 90 minučių trukmės specialaus interviu pirmosios transliacijos, kuri taip pat buvo rodoma tinklalapyje Oprah.com.

Savaitraštis "Entertainment Weekly" nurodė, kad šie reitingai "itin stiprūs", tačiau šou verslo savaitraštis "Variety" išreiškė nuomonę, kad skaičiai buvo "mažesni negu tikėtasi, atsižvelgiant į šio interviu rimtumą".

Televizijos reitingų vertinimo agentūra "Nielsen" taip pat nurodė, kad šį interviu žiūrėjo 3,2 mln. žmonių, pridūręs, kad O.Winfrey laidos "Oprah's Next Chapter" specialioji transliacija "patenka tarp 20 labiausiai žiūrėtų laidų, rodytų vakare geriausiu eterio laiku tarp visų transliuojamųjų ir kabelinių tinklų."

Ketvirtadienį rodytas nekantriai lauktas interviu buvo rodomas tuo pačiu metu kaip talentų šou "Amerikos dievaitis" (American Idol), transliuojamas populiarios televizijos "Fox". Tas dviejų valandų šou pritraukė 16,2 mln. žiūrovų, nurodė "Variety".

Interviu su L.Armstrongu, iš anksto įrašyto pirmadienį Teksaso mieste Ostine, kuriame gyvena šis sportininkas, antroji dalis rodyta OWN kanalu ir transliuota internetu nuo 21 val. Rytų pakrantės (šeštadienį 4 val. Lietuvos) laiku.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)