Prezentacija konspiracinėje aplinkoje

Vilniaus Senamiestyje konspiracinėje, vikingų laikais pulsuojančioje aplinkoje ketvirtadienį žurnalistams buvo pristatytas naujas prodiuserio Virginijaus Gaivenio ir skandalingosios Renatos Smailytės projektas pavadinimu “Geri laikai, blogi laikai”. Pasak laidos sumanytojų, pavadinimas atskleidžia laidos koncepciją: kiekvieno žmogaus gyvenime būna ir gerų, ir blogų dienų, apie kurias papasakos laidų herojai.

Televizinio formato gyvenimo būdo žurnale bus pasakojamos Lietuvos ir užsienio šalių įžymybių gyvenimo istorijos, kurias aptarinės ir komentuos studijoje susirinkę R. Smailytės seni ir nauji pažįstami, draugai, giminės ir netgi buvusio skandalo dalyviai.

Dinamiškus siužetus ketinama rodyti ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse šalyse. Laidos reportažais susidomėjo Rusijos bei Latvijos televizijų atstovai.

Pirmoji laida skirta R. Smailytei

“Žmonės ją myli”,- žurnalistams pristatytos laidos įžangoje įspūdžiais apie Renatą dalinosi rašytojas Vytautas Petkevičius. Tad turbūt ne atsitiktinai laidos kūrėjai pirmąją laidą skyrė R. Smailytei.

Pirmojoje laidoje žiūrovai išvys po pasmakrėje buvusių riebalų atsiurbimo operacijos dar labiau išgražėjusią laidos kūrėją ir vedėją R. Smailytę. Atsiliepimais apie politinio skandalo metu išgarsėjusią laidos vedėją dalinsis jos giminės bei draugai.

Vedėjos įvaizdį fotosesijai ir pirmajai laidai sukūrė elitinis Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Pasak laidos rengėjų, vėliau R. Smailytės įvaizdžiu rūpinsis stilistė Daura Gelažnikienė.

Balandžio pradžioje pasirodysiančioje laidoje bus galima išvysti ne tik įdomias, neregėtas asmenybes, bet ir įvairias Lietuvos bei užsienio žvaigždes, tokias kaip Ala Pugačiova, Filipas Kirkorovas ir netgi politikas Vladimiras Žirinovskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją