„Džiaugiamės sukūrę pirmą profesionalų portalą, kuriame naujų būsto idėjų galės pasisemti visi norintys gyventi gražiau. Iki šiol lietuviški namams skirti portalai daugiausia dėmesio skyrė skelbimų žinutėms su įvairiais statybos ir interjero apipavidalinimo prekių ir paslaugų pasiūlymais. ManoNamai.lt siekia užpildyti nišą ir stengiasi realiais patarimais, gražiomis idėjomis įkvėpti tuos, kam aktualu daugiau žinoti apie jaukios ir tvarios aplinkos kūrimą. 

Portalas yra ne tik vizualiai patrauklus ir leidžia grožėtis išskirtinių eksterjerų bei interjerų nuotraukomis, bet ir informatyvus. Daug dėmesio skirsime profesionaliai parengtam turiniui, kad skaitytojai gautų naudingos informacijos ir patarimų. Tikimės, kad portalą atras ir pamėgs ne tik smalsūs skaitytojai, bet ir profesionalūs architektai, interjero dizaineriai, dekoratoriai.” – sako DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius

ManoNamai.lt redakcija taip su savo skaitytojais kasdien susitiks ir Facebook profilyje, kuriame ne tik pateiks įdomybių, patarimų, netikėtų atradimų būstui, bet ir kvies dalyvauti konkursuose praktiškiems ir vertingiems prizams laimėti.

ManoNamai.lt priklauso DELFI portalų grupei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)