MyEP.lt išsamiai ir operatyviai informuos apie Europos Sąjungą, jos vertybes ir politiką, ES institucijų sprendimus ir veiklą, įsidarbinimo ES galimybes ir t.t.

„Projekto tikslas – pasiūlyti skaitytojams specializuotų naujienų, kurioms iki šiol Lietuvos žiniasklaida neskyrė pakankamai dėmesio. DELFI tampa pagrindiniu naujienų portalu ir ES naujienų srityje“, – sako UAB DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius. Jo teigimu, DELFI jau yra paneigęs galiojusį stereotipą, jog ES naujienos yra neįdomios ir sėkmingai prieš porą metų įgyvendino analogišką visuomenės informavimo projektą.

Redakcija daug dėmesio skirs Europos Parlamentui, kuris tarsi juvelyras išgrynina ir išdailina visos ES įstatymus. Būtent todėl projekto MyEP.lt pavadinimas buvo susietas ir su šios institucijos pavadinimo pirmosiomis raidėmis.

„Norėdami čia ir dabar pasidomėti, kuo gyvena mūsų artimi ar tolimesni Europos kaimynai, sužinoti, su kokiomis problemomis jie susiduria, kokius projektus kuria, informacijos apie tai turime ieškoti ne viename tinklalapyje. To nebereikės daryti, jei tapsite nuolatiniais portalo www.myep.lt skaitytojais“, – tikina MyEP.lt redaktorė Julija Kiško.

Anot jos, į klausimą, kodėl Lietuvos skaitytojams turėtų rūpėti, kas vyksta Europos Parlamente, atsakymas labai paprastas. Todėl, kad EP – tai visos ES parlamentas, o Lietuva yra ES narė. Todėl, kad EP priimti sprendimai vėliau keliauja į nacionalinius parlamentus, kuriuose jie perkeliami į Lietuvos įstatymų bazę. Nuo to, kokie įstatymai pritaikomi Lietuvoje, tiesiogiai priklauso Lietuvos piliečių gerovė ir gyvenimo kokybė.

MyEP.lt į Europos Parlamente svarstomus klausimus žiūrės per Lietuvos prizmę, bendraus su Lietuvos europarlamentarais apie Lietuvai aktualius dalykus, be to, pateiks skaitytojams įdomiausias analitikų, ekspertų ar politikų įžvalgas bei pastebėjimus jautriausiais Europai klausimais.

Prisijunkite prie projekto puslapio socialiniame tinkle Facebook.

Plačiau apie projektą skaitykite ČIA.

MyEP.lt komanda visada atsižvelgs į skaitytojų nuomonę ir poreikius. Rašykite mums el. paštu: editor@myep.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)