Asociacija primena, kad Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyba vis dar tęsia tyrimą pagal Valstybinės mokesčių inspekcijos pateiktą informaciją dėl galimo apgaulingo apskaitos tvarkymo „Balsas.lt leidiniai“ grupės žiniasklaidos kanaluose, o Valstybinė darbo inspekcija pranešė, jog keturiose iš penkių tikrintų bendrovės „Balsas.lt leidiniai“ valdomų žiniasklaidos priemonių nustatyta Darbo kodekso pažeidimų.

Jau anksčiau, keliems „Balsas.lt leidiniai“ grupės žiniasklaidos kanaluose („Ekonomika.lt“, „Valstiečių laikraštis“) dirbusiems žurnalistams viešai prabilus apie redakcijos darbuotojams galimai mokamus atlyginimus „vokeliuose“, minėti Interneto žiniasklaidos asociacijos nariai viešai pareiškė nepateisinantys tokios žiniasklaidos priemonių veiklos ir pasisakantys tik už sąžiningą ir skaidrią žiniasklaidos kanalų veiklą, taip užtikrinant ir sąžiningą konkurenciją interneto žiniasklaidos rinkoje.

Interneto žiniasklaidos asociacijs susikūrė 2009 m. Ji vienija didžiausius naujienų portalus: Delfi.lt; Lrytas.lt; 15min.lt; Alfa.lt; Diena.lt, Bernardinai.lt ir Lrt.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)