„Didelis iššūkis šiandieninėje televizinėje kultūroje padaryti rimtą ir nenuobodžią laidą“, - sako „Karšto vakaro“ vedėjas Aurimas Perednis.

„Daug žiūrovų sako, jog yra nusivylę televizijų programomis. Jie pavargę nuo politinio manipuliavimo. Norėčiau, kad „Karštas vakaras“ būtų ne tiek tuo nusivylimu besimėgaujanti laida bet laida, kuri prisidėtų prie žmonių sąmoningumo ir kritinio mąstymo, keltų aktualiausias problemas ir konkrečius klausimus“, - sako laidos vedėjas.

Svarbiausios šiandien žmonėms yra ekonominės, socialinės problemos. Tie keli šimtai buvusių „Karšto vakaro“ laidų aiškiai tai rodo. Todėl laidoje dominuos temos susijusios su nedarbu, atlyginimais, emigracija, pensijomis, tai, kas šiandien svarbiausia mūsų piliečiams, artėjantys Seimo rinkimai tikiuosi padidins žmonių susidomėjimą viešais reikalais, sako laidos autorius.

BTV „Karštas vakaras“ kiekvieną ketvirtadienį 19.25 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)