GEO – tarptautiniu mastu itin vertinamas pažintinis žurnalas, aprėpiantis tokias temas: šalys, gyvūnai, augalai, medicina, psichologija, kultūra, istorija, archeologija, sociologija, religija, astronomija, energetika, naujosios technologijos, aplinkosauga, ekologija ir kt. Pirmasis GEO numeris išleistas Vokietijoje 1976 metais. Šiuo metu žurnalas leidžiamas 20 šalių. Pasaulinė mėnesio auditorija yra daugiau kaip 11 mln. skaitytojų.

Tarptautinė ir Lietuvos patirtis rodo, kad GEO skaito išsilavinę, apsirūpinę, aukštesniems socialiniams sluoksniams priklausantys asmenys.

„Ekspress leidyba“, priklausanti Estijos žiniasklaidos grupei AS „Ekspress Grupp“, yra vienas didžiausių žurnalų leidėjų Lietuvoje, leidžia 9 pavadinimų žurnalus ir jų priedus, iš jų populiariausi: „Panelė“, „Moteris“, „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „Naminukas“ ir „Penki“.

„Ekspress leidyba“, kaip ir portalas DELFI priklauso žiniasklaidos grupei „Ekspress Group“, plėtojančiai laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse ir Ukrainoje. Bendrovei taip pat priklauso moderni spaustuvė bei spaudos platinimo įmonė Estijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)