Birželį DELFI mobiliojoje versijoje apsilankė daugiau nei 397 tūkst. vartotojų. Palyginus su gegužės mėnesiu, skaičiuojamas 11 proc. punktų augimas.

DELFI mobilioje versijoje per mėnesį iš viso apsilankyta 2,9 mln. kartų. Peržiūrėta 15,8 mln. puslapių.

DELFI skelbė, kad skaitytojams pristatyta nauja patogesnė atnaujinta mobilioji DELFI versija – su ja susipažinti galite čia.

DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius
„Labai džiugu, kad mūsų portalo dėmesys operatyviai, patikimai ir objektyviai informacijai yra taip gerai įvertinamas mūsų skaitytojų. Nuolat augant skaitytojų mobilumui, mes aiškiai įsitvirtiname ir kaip pagrindinis naujienų šaltinis mobiliosiose platformose“, - pastebi DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

Išmaniaisiais telefonais besinaudojantiems gyventojams DELFI grupė siūlo skaityti ne tik politines ar verslo naujienas, bet ir apsilankyti kitų DELFI grupės produktų mobiliosiose versijose. Gyventojai jau gali naudotis sėkmingai startavusia m.cosmo.lt mobilia versija. Netrukus bus pristatytos ir m.moteris.lt bei m.manonamai.lt mobiliosios svetainės.

Pasiekta auditorijos dalis ir toliau auga

Birželio mėnesį DELFI vienintelis iš trijų didžiausių naujienų portalų pasiekė didesnę auditorijos dalį nei praėjusių metų tą patį mėnesį.

Tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ padalinio Lietuvoje „Gemius Baltic“ duomenimis, DELFI auditorijos pasiekiamumas 2013 m. birželio mėn. siekė 55,1 proc. (2012 m. birželį – 50,7 proc.). Tuo metu 15min.lt pasiekiamumas birželį buvo 44,3 proc. (2012 m. - 45,5 proc.), lrytas.lt – 37,3 proc. (2012 m. - 39,8 proc.).

DELFI titulinis puslapis ir toliau sėkmingai pritraukia daugiausia naujienų skaitytojų. Kitų portalų titulinių puslapių mėnesio auditorija pasiekiama per 2-3 dienas.

Birželio mėnesį darbo dienomis DELFI internetiniame portale vidutiniškai apsilankydavo apie 360 tūkst. vartotojų.

Vasarą – nauji ir džiuginantys projektai

Vasarą lankomiausiame naujienų portale DELFI startavo naujas projektas „Mano vasara“, kuriame skaitytojai gali rasti visas naujienas apie atostogas, poilsį, orų prognozes, vandens temperatūrą telkiniuose.

Rubrikos lankytojus nuolat stebina įvairūs žaidimai, konkursai, siūlomos renginių tiesioginės transliacijos bei kita naudinga informacija, padedanti smagiai praleisti atostogas ar be rūpesčio jų laukti.

Lietuvai pirmininkaujant Europos Sąjungos Tarybai, DELFI siūlo apsilankyti specialioje šiam renginiui sukurtoje rubrikoje „MyEP“.

Šiame projekte pateikiama operatyvi ir išsami informacija apie Europos Sąjungą, Europos laukiančius pasikeitimus, Europos Parlamento sprendimus bei veiklą, įsidarbinimo galimybes bei kita aktuali informacija.

Sėkmingai skaitytojus ir toliau pritraukia balandžio mėnesį DELFI grupės pristatyti du nauji portalai – tėveliams skirtas Tavovaikas.lt ir namų šiluma besirūpinantiems padovanotas Manonamai.lt.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt ir merginų portalas Panele.lt.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Group“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)