Įmonės direktoriumi 35-erių metų amžiaus D. Kavaliauskas paskirtas šių metų sausio 9 dieną. Tai rodo Registrų centro duomenys.

Anksčiau 100 proc. įmonės „Balsas.lt leidiniai“ akcijų priklausė Liudmilai Ivlevai. Moteris iki šiol valdo 100 proc. bendrovės „Epasas.lt" akcijų.

D. Kavaliauskas taip pat yra įmonės „Busas“ akcininkas ir vadovas, vadovauja įmonėms „Cargo fruit“, „Centro topolis“.

Šis asmuo yra „Ievos leidinių“ akcininkas ir vadovas, toks pat jo statusas yra įmonėje „Kalsita“, „Opjulas“, „Saugelitas“. D. Kavaliauskas vadovauja įmonei „Sporto tiltas“, yra akcininkas ir vadovas įmonėje „Tavo akistata“, „Terra octo“, „Tomvalda“, vadovauja „Informacinės technikos personalui“.

DELFI primena, kad keletas žurnalistų yra viešai prabilę apie grupėje „Balsas.lt leidiniai“ vykdytus pažeidimus bei atlyginimus „vokeliuose“. Pirmasis buvo Ekonomika.lt žurnalistas Marijus Širvinskas, vėliau juo pasekė Lina Pečeliūnienė ir Daiva Šalc, dirbusios „Valstiečių laikraštyje“.

Uždaroji akcinė bendrovė „Balsas.lt leidiniai“ valdo portalą Balsas.lt, leidžia savaitraščius „Balsas.lt savaitė“, „Ekonomika.lt“, „Moters savaitė“, mėnesinį žurnalą „Palmiros žvaigždės“.

Uždaroji akcinė bendrovė „Tavo akistata“ leidžia laikraštį „Akistata“, „Ieva leidiniai“ – žurnalus „Ieva“ ir „Gala“.

Registrų centro duomenimis, „Krašto spauda“ - leidžia „Valstiečų laikraštį“. Uždaroji akcinė bendrovė „Krašto spauda“ nuosavybės teise priklauso įmonėms „Opjulas" ir „Busas" - abiems įmonėms vadovauja D. Kavaliauskas, kuris yra ir jų akcininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)